Живот във  фургон? Звучи си като истинско наказание. Мнозина смятат, че

...
Живот във  фургон? Звучи си като истинско наказание. Мнозина смятат, че
Коментари Харесай

Те си направиха къща буквално от нищо, а резултатът вътре е направо зашеметяващ! /Снимки

Живот във  фургон? Звучи си като истинско наказание. Мнозина считат, че биха обитавали сходно нещо единствено при изключителни обстановки и в случай че имат избор, в никакъв случай не биха се заселили там. Но основният воин на тази история с право може да се назова фургон фантазия. В това малко пространство има всичко, което е нужно, с цел да живееш удобно.

На това огромно и комфортно легло ще се усещат добре даже и най-едрите хора. А всичките си движимости може да приберете в шкафа с огледални порти, който зрително усилва пространството и прибавя светлина в помещението.

Банята също наподобява доста добре, стига да си спомните къде се намира. В нея има всичко – и мивка, и тоалетна, и душ. Всичко е доста плътно, практично и функционално.

Особено внимание заслужава кухнята. Облицованият неръждаем плот се намира в центъра на помещението и до него има достъп от всички страни.

Има пространство, към което могат да се съберат околните и приятелите си. Вместо големи кресла и дивани, тук има няколко компактни пуф фотьойла и табуретки, в които също може да прибирате движимостите си. С две думи – място има за всичките ви посетители!

Многото прозорци, отразяващи светлината и богатият, само че дружно с това ненатрапчив интериор, придават на този фургон атмосфера на същински комфортен дом. Разбира се, не може да го сравните с същинска къща, само че в случай че би трябвало да го оценявате във връзка с цена / качество – това е страховит вид.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР